Wednesday, November 14, 2012

Wednesday..

It is only 2 days left for my boy’s birthday. Yes. Yang paling lawak, hadiah present dia beli hari Isnin, at Tesco. Yes! I beli hadiah present my boyfriend kat Tesco okay! Classic! Haha. :P Well, hadiah biasa je lah kan, since beli kat Tesco only but yang paling lawak nya, I asked him to wait for me downstairs while I pergi beli hadiah dia kat atas. Haha. Well, dah 24 hours asik together-together. But I promise, hadiah untuk yearly anniversary akan ku beli sendiri tak payah nak tunggu2 kat bawah lagi. muhaha. :)

Another two days to 16th November. And my boy (boy ke? haha) will be in the same age as mine! Tua dah kita ni. Isk. Kalau zaman dulu-dulu dah kena jadi andartu dah. hahaha. Well, sabaq, tu zaman dulu. Tak nak cerita pasal zaman dulu lagi dah. Cerita pasal zaman la ni la. :p

So, yeah, just nak updatekan to all of you je. Oh yea, tomorrow rezeki murah sikit, dapat makan kenduri kawin dengan open house. Yumm! :)

IMG_4505

Dapat keychain Pangkor dari Amirul. Thank you!

Post a Comment