Tuesday, November 21, 2017

Bismillah..Dengan Nama Allah..

Assalamualaikum wbt semua. Ramai yang dah maybe tau Anfaal sedang pregnant our first child together. All preparations are in order but still some things needed to look after. Each week, ada je benda yang tak beli lagi lah, benda yang kena beli lah. But so far, all is in order insyaAllah. My mom and dad has been supportive as well, reminding us on what to buy. Even my dad bought baby clothes during his business trip to Amsterdam and Germany which is quite odd! Haha. Daddy never cares about buying baby clothes before! A bit funny to me and i can't imagine how he picks up those tiny dresses and think that it is okay to get that. I mean, his fashion sense is quite nice! Never know that my entire life that's for sure. Haha.

Mary Kay. Pernah dengar tak?

Assalamualaikum semua! Anfaal nak tanya korang, pernah tak dengar produk Mary Kay? Kalau Anfaal tanya soalan ni tahun 2012, mesti ramai yang tak pernah dengar sangat kan? Sekarang ni, hampir semua yang Anfaal kenal, dah pernah pakai produk Mary Kay ni. Anfaal sendiri pakai dan sendiri menjadi Beauty Consultant Mary Kay jugak tau! 



Masa baru nak join Mary Kay ni, memang fikir banyak kali jugak. Sebabnya, Anfaal belum pernah join mana-mana direct selling company sebelum ni dan Anfaal ni jenis yang tak reti nak menjual barang actually. So, dalam Mary Kay ni, recruiter Anfaal sendiri yang tolong dan guidekan Anfaal untuk nak berjaya. Naik sikit-sikit pun tak pe, janji kena ada semangat untuk nak berjaya.