Tuesday, November 21, 2017

Mary Kay. Pernah dengar tak?

Assalamualaikum semua! Anfaal nak tanya korang, pernah tak dengar produk Mary Kay? Kalau Anfaal tanya soalan ni tahun 2012, mesti ramai yang tak pernah dengar sangat kan? Sekarang ni, hampir semua yang Anfaal kenal, dah pernah pakai produk Mary Kay ni. Anfaal sendiri pakai dan sendiri menjadi Beauty Consultant Mary Kay jugak tau! 



Masa baru nak join Mary Kay ni, memang fikir banyak kali jugak. Sebabnya, Anfaal belum pernah join mana-mana direct selling company sebelum ni dan Anfaal ni jenis yang tak reti nak menjual barang actually. So, dalam Mary Kay ni, recruiter Anfaal sendiri yang tolong dan guidekan Anfaal untuk nak berjaya. Naik sikit-sikit pun tak pe, janji kena ada semangat untuk nak berjaya.




Mary Kay ni bukan calang-calang direct selling company tau. Di Malaysia jer, dah bertapak dalam 15 tahun! Lama kan! Sejak pakai Mary Kay ni, kulit Anfaal alhamdulillah bertambah baik. Sebelum ni pernah pakai product peeling. Memang berkesan. Semua kata kulit muka cantik jer. Tapi time tu tak sedar lagi, product peeling yang ada merkuri ni memang mara bahaya betul. Lepas pakai around 2 years, muka naik jerawat gila gila! Lepas tu, pergi facial keluarkan all the jerawats (thanks to Shims!). Now i am all Mary Kay. Dari skincare ke makeup ke body care pun! But mainly skincare Anfaal pakai Mary Kay 100% sepenuhnya.



Tu perbezaan gambar 2 tahun lepas dan tahun ni. Hehe. Kulit tahun ni nampak agak bersih, parut pun kurang. Sekarang ni lagi alhamdulillah nampak makin okay kulit muka. Tak de lah selicin masa pakai peeling product dulu tapi jerawat pun dah kurang naik. Maybe juga sebab hormon pergnancy tapi rata-rata rakan-rakan yang pakai Mary Kay yang tak pregnant pun cakap jerawat berkurangan dan jeragat pun pudar. Kalau korang nak ikut perkembangan Mary Kay Anfaal, boleh follow instagram instagram.com/anfaalMK

Kalau ada yang nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay, nak bertukar skincare, nak beli makeup, nak buat FREE Skin Care Class, boleh contact Anfaal 010-560 1397 terus. :) FREE Consultation skali tau! Hehe

Till then,
xx

Post a Comment