Monday, May 21, 2018

Vaccination + Coughing baby [Self experience]

Assalamualaikum wbt semua. Hari ni masuk hari ke 5 berpuasa. Sekejap je rasa kan. Nanti dah nak raya lagi 3 minggu. Whaaat? Haha. Baju raya pun tak beli lagi. Untuk Marissa je dah ada. Tahun ni tema warna ikut baju Marissa so nanti mak ayah dia nak kena cari 3 jenis color baju. Fuhh! Haha. So, saja nak cerita pengalaman cucuk vaksin untuk Marissa. Since she's now 5 months old, last week we went for her third and final vaccination for DTaP/IPV/HIB/ Hep B/7vPCV and Rotavirus. So since we had a bit of a drama during her second vaccination, kali ni lepas je cucuk memang bagi PCM terus so that in a hope tak kena demam. A lot of my friends told me to do this so, this time around i did it. Alhamdulillah, tak ada demam so far walaupun badan a bit suam.




Friday, May 4, 2018

Launching of Gabag Infinite Breastpump @ Butik Tateh Bangi

Assalamualaikum wbt semua. Last Sunday, we all went to the launching of a new product by Gabag at Butik Tateh Bangi. Since it's nearby my house i accepted the invitation. Why not kan sebab Anfaal ada barang yang nak kena ambil kat Butik Tateh jugak so just one go. :D We arrived at about 2.10pm. The theme was yellow so semua orang pakai a bit yellow here and there.


Just look at the three of us. Semua baju baru okay! Haha. Sebabnya mak ayah micha pun tak ada baju warna kuning. Nasib baik Sarah from butik Tateh inform awal. Boleh shopping! yay! Micha's sunny dress from Mothercare, btw. 

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017