Monday, February 18, 2019

Scent of the Day Perfume (SOTD) - Perfume inspired murah!


Assalamualaikum semua. Anfaal nak story sikit pasal SOTD ni. Kalau korang suka pakai perfume, and then memang jenis yang kena ada perfume kat mana-mana je, Anfaal sarankan korang boleh pakai SOTD ni. 

Very handy, kecik and durable (botol dia made from glass ya, kena jaga-jaga lah sikit) but bau dia seakan-akan ori and tak tengik langsung! 



Ada macam-macam jenis bau, ikut cita rasa sendiri. Siapa hantu pakai perfume, and dah tau bau perfume kegemaran korang tu macam mana, boleh je beli SOTD untuk keep in your handbag ke, or nak travel naik flight ke. Senang je uolls!


SOTD ni is made from EDP ya. Memang tahan lama kalau korang tak de lah terjah kedai mamak ke, kedai bau asap-asap tu. Anfaal memang WAJIB ada SOTD ni dalam beg sebab, bila pergi makan kedai yang ventilation dia tak okay, lepas keluar kedai je bau asap satu badan, memang Anfaal akan instantly spray SOTD ni tau. Terus bau wangi semerbak datang balik Hehe. Susah betul ada hidung yang peka dengan bau asap ni. Hehe

SOTD ni tak ada alkohol ya, and bau lasting boleh sampai 10 jam tu! Selamat untuk digunakan oleh semua jenis kulit and no artifical colors added. Bau 99.9% original and bau inspired. 


Kalau ada yang mencari-cari EDP yang senang nak dibawa ke mana-mana, boleh cuba SOTD ni. Yang mana nak try try bau perfume idaman pun boleh. Kadang-kadang kita pakai perfume, beli yang botol besar tu pakai 2-3 tahun pun tak habis kan? Last-last perfume bau hapak & tak sedap dah. Nak buang sayang, beli mahal-mahal. 

Satu tube is about 10ml ya.




Ada yang berminat nak tau harga? Hehe
RM 15 for 1
RM 40 for 3
Buy 5 FREE 1
Price tak include postage ya. Kalau postage to WM add RM8 and EM add RM10
COD FREE Putrajaya/Cyberjaya/IOI City Mall
COD RM5 - Bangi/Kajang
COD RM10 - Puchong/Seri Kembangan/ Equine Park/Serdang/
COD Tempat lain - boleh PM Anfaal at 010-5601397 

Jom bertukar ke SOTD. Perfume mesra solat. :)

Till then,
XX 

Post a Comment