Monday, November 30, 2020

My Cooking Story - Affordable cookwares for all Malaysians!

 Assalamualaikum and happy day everybody! Anfaal nak share satu platform khas untuk suri rumah, ibu ibu, ayah ayah dan semua nya lah. Platform yang mana korang boleh 'SHOPPING' barangan dapur aka periuk, caserole, tapuware, glassware dan macam macam lagi dengan harga yang betul betul murah dan jimat kaw-kaw! 


If korang tak tau apa tu My Cooking Story, it is a one stop Professional Kitchenware at a very best prices. If korang masih mencari kitchenware yang high quality but with very affordable prices, memang kat sini is the best place to search. And korang takkan dapat jumpa ya kat mana-mana kedai kat Malaysia ni. 

Cuba visit website MyCookingStory and tengok dengan mata anda sendiri betapa MURAHNYA barangan perkakasan dapur kat sini. 







Ni baru GILA GILA SALES dari My Cooking Story ya. Korang tengok murah ke tak? Affordable ke tak? hehe. Anfaal aim yang Neovent Tapuware RM 48 tu. Puchace minimum RM50 akan dapat FREE SHIPPING thoughout the whole Malaysia. 

Nak lagi jimat?
1. Click link atas and buat pembelian. Sebelum checkout cart, masukkan code MCSANFAAL
2. Ada Boost? Pakai Boost untuk buat pembayaran. Nanti korang akan dapat RM10 Cashback dengan pembelian RM 30
Harga murah tapi barang berkualiti ya! And yang penting, korang takkan jumpa brand ni kat luar ya. Murah kan kan?




1 comment