Tuesday, December 1, 2020

SHOPEE Guarantee BEST - with direct links!

 Assalamualaikum and good day everybody. Harini, terlebih rajin pulak nak share on "SHOPEE" and items yang Anfaal dah purchase from SHOPEE yang best and only the best saja. Disclaimer, semua barang dalam ni Anfaal beli dan dan pernah cuba and/or pakai ya. So Anfaal boleh lah suggest kat korang semua. 

Link dah siap siap disediakan, kat kedai mana Anfaal beli. Kalau korang click and purchase kat link tu, Anfaal akan dapat sikit comission. Nak bagitahu dulu lah, takut nanti ada yang tanya pulak kan. 



So, without further ado, jom baca apa yang Anfaal dah beli kat Shopee this year yang betul betul berguna and kiranya Anfaal tak menyesal lah. Hihihi. Not in any order ya, kita tengok item No.1 

Item ni Anfaal dah share kat Facebook personal Anfaal tau. Memang WAJIB ada kalau uolls jenis tak boleh tengok habuk. Sesuai sangat letak kat dalam kereta atau bawak pi hotel ke mana-mana lah. Sebab saiz dia kecil and cute je. If you want to charge it, it uses USB Type C so memang cepat lah charging tu nak full battery dia. Anfaal tak pasti berapa lama battery dia tahan sebab tak pernah lagi la sampai habis battery. Haha. 



Okay, disclaimer lagi, Anfaal akan tutup harga..so korang teka la dulu sebelum click link kat nama atas tu tau. Kebanyakkan barang yang Anfaal beli ni semua harga berpatutan dengan fungsi dia tau. Ye lah, kita bukan orang kaya..ye tak? Hehe


Item No.2 ni special sikit, sesuai dengan orang yang Work From Home macam Anfaal ni. 





Anfaal personally suka meja ni sebab dia boleh adjust ketinggian tempat letak laptop tu. So ikut position mana yang kita selesa, ada 4 tahap kecondongan and ada stopper as well. Memang best! Harga berpatutan as well. 

Item No.3 adalah khas untuk anak Anfaal. Since Anfaal jumpa baju jenis macam ni di Kuantan, memang Anfaal approve kain dia. Sejuk and baju pun cantik. Cuma, down side dia is that korang kena pilih saiz betul betul. Takut nanti tak muat. Kalau besar tak pe lagi. Hehe..



Harga memang murah and affordable. Cuma baju ni kebanyakkannya akan di shipped dari overseas. So kena tunggu dalam seminggu lah untuk sampai kat uolls. šŸ˜ƒ 

Okay, Anfaal share 3 items ni dulu. Kalau uolls nak tengok lagi, nanti Anfaal share lagi items yang BEST dari Shopee. 

Till then,
XX

Post a Comment